Charter Tunisia - Saphire Palace Hammamet, cu plecare din Timisoara

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Saphir Palace este situat in Hammamet, langă plaja Yasmine-Hammamet. Hotelul oferă camere de 5 stele si are 2 piscine, un centru spa amplu si acces WiFi gratuit.

Camerele de la Saphir Palace includ aer conditionat, TV prin satelit si telefon. Toate camerele au baie privată cu dus sau cadă si balcon sau terasă cu vedere spre mare, spre grădină sau spre piscină.

Restaurantul principal al hotelului, Yasmine, servește un bufet cu specialități tunisiene și preparate din bucătăria internațională. Există, de asemenea, un restaurant à la carte si 3 baruri care servesc gustări.

Saphir Palace oferă tratamente de infrumusețare și masaj și are o saună, un centru de fitness și spa. Pe plajă sunt disponibile si numeroase activităti in aer liber, inclusiv tenis de masă si sporturi acvatice.

Plaja privată a hotelului se află vizavi de hotel, iar Medina din Yasmine este la cațiva pași. Hotelul se află la 45 km de aeroportul Enfidha si la 85 km de aeroportul Tunis.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre Saphire Palace Hammamet, Monastir, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate