Charter Sri Lanka - Shangri-Las Hambantota Resort and Spa, cu plecare din Bucuresti

Shangri-La’s Hambantota Golf Resort and Spa se află pe vechiul Drum al Mirodeniilor, intr-un oraș cu istorie bogată și are vedere la coasta de sud a statului Sri Lanka. Complexul găzduiește un teren de golf cu 18 găuri, un centru de spa mare și un sat dedicat artizanilor locali. Acesta oferă, de asemenea, facilități de fitness de ultimă generație, o piscină de 30 de metri și o piscină suplimentară, cu formă neregulată și magazine.

Centrul CHI, The Spa de la Shangri-La’s este un loc pentru liniște și bunăstare interioară, care oferă tratamente chinezești și ayurvedice excepționale. Oaspetii care doresc mai multe informații au la dispozitie o recepție cu program nonstop care oferă răspunsuri pentru toate intrebările.

Mobilierul opulent și elegant a fost ales cu atenție pentru a completa frumusețea naturală din jur și cultura locală. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, acces gratuit la internet in bandă largă și acces la conexiunea WiFi. Dușul cu pereți de sticlă, cada adancă, articolele de toaletă de designer, lenjeria de pat de inaltă calitate și prosoapele foarte mari aduc un plus de confort.

Complexul oferă oaspeților o varietate de preparate culinare excelente. Include un restaurant srilankez, Bojun Hala, și localul Sera, inspirat de renumitele standuri din sud-estul Asiei, iar Gimanhala și Ulpatha oferă o selecție rafinată de băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Shangri-las Hambantota Resort & Spa, Coasta de Sud, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate