HAPPY DAYS

Theologos (Rhodes) Greece
THEOLOGOS
de la
EUR 918 00 EUR
2 adulti


Informatii despre hotel

Hotelul se situeaza la marginea statiunii Tholos, la aproximativ 5 km de aeroport, la aproximativ 18 km de capitala Rhodos, la aproximativ 50 m de statia de autobuz.

Descrierea hotelului

Hol de intrare cu receptie, restaurant, lift, baruri, seif (contra cost), terasa la soare, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite.

Camere

Camera dublaaer conditionat (contra cost)TV/sat.baie/toaletabalcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, superioara : interior mai modern

Mese

DemipensiuneMic dejun si cina tip bufet

Plaja

Plaja cu nisip si pietris (pietricele mai mari la intrare) cca 250 m de hotel. Sectiune de plaja cu sezlonguri si umbrele contra cost (aprox. 800 m distanta).

Oferta sportiva

Contra cost : windsurfing, sporturi nautice, inchiriere de biciclete, biliard.

Carduri

VISA, CE/MC.

Site-ul web

http://www.happydayshotel.gr

Internet

Gratuit: WiFi in hol.

Categoria oficiala

3 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa platiti taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului. Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

Taxa turistica

Incepand cu 2024, in Grecia exista obligatia de a plati taxa climatica în functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in tariful ofertei si va fi achitata de catre client la receptia hotelului.Martie – Octombrie: 3,00 € pe camera/noapteNoiembrie – Februarie: 1,50 € pe camera/noapte

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre HAPPY DAYS, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate