Charter Hurghada - Dawar El Omda Hotel El Gouna (Adults Only), cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel boutique, ideal pentru turiști de la plajă, se află la El Gouna, chiar pe plajă.

Dotări

În cele 66 de camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o bibliotecă, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie și un lounge. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (contra cost). În băi se află o oglindă de machiaj.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. O terasă însorită invită la zăbovit. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Printre activitățile gratuite de petrecere a timpului liber la hotel se numără pescuit, călărie, kitesurfing, snorkelling, scufundări subacvatice și darts, alți organizatori mai propun și pescuit, călărie și kitesurfing. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. Contra cost există și băuturi nealcoolice și băuturi alcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Dawar El Omda Hotel El Gouna, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate