Hotelul Sorra Daurada Splash este situat pe malul mării in Malgrat de Mar. Acesta are o piscină in aer liber, un parc acvatic sezonier pentru copii și o terasă.

Camerele au balcon, iar unele oferă vedere la piscină sau la mare.

Oaspeții se pot relaxa lăsand copiii in grija echipei fantastice de divertisment, care organizează spectacole de magie si activităti acvatice.

Hotelul serveste un bufet variat, care include preparate spaniole traditionale. Oaspeții pot savura o băutură pe terasa cu vedere la mare.

De asemenea, aceștia pot explora obiectivele turistice ale acestui oras de coastă, cu frumosul său castel medieval, inconjurat de un parc superb. In plus, oaspeții pot descoperi cultura locală si vizita piata de duminică, organizată săptămanal.

Sunt disponibile trenuri periodice către Barcelona, ​​oras aflat la o călătorie de 1 oră, iar Girona este la 45 km de hotel.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - COSTA BRAVA 2024 (vineri) Bucuresti - Barcelona; Taxele de aeroport; Avion COSTA BRAVA - OTOPENI 2024 (vineri) Barcelona - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Sorra Daurada Splash, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate